Zomerse look: zo zie je eruit alsof je op Ibiza woont

armband edelsteen

Als je wel eens op Ibiza bent geweest weet je hoe mooi en sfeervol het daar is. Waarschijnlijk werd je instant verliefd op de prachtige baaien, de mooie stranden en de pittoreske dorpjes. Dat zijn onder andere de redenen om regelmatig terug te keren. 

 

Als je een beetje last van heimwee hebt dan is het altijd mogelijk om je te kleden alsof je er net vandaan komt. In dit artikel lees je er alles over. 

Sieraden: vrolijk en kleurrijk

Het eiland Ibiza staat bekend om haar ongerepte natuur. Veel mensen vinden hier rust en dat zie je ook terug in de kenmerkende Ibiza look. Daarin wordt gebruik gemaakt van veelal natuurlijke materialen. Qua sieraad past een armband edelsteen helemaal in de stijl van het eiland Ibiza. Bovendien hebben edelstenen een eigen frequentie en betekenis. Mooi en interessant dus!

Kleding: trek de maxi-jurk maar uit de kast 

Eigenlijk wil je er altijd uitzien alsof je instant klaar bent voor het strand. Om die redenen zijn maxi-jurken op Ibiza zo populair. Je gooit zo’n jurk snel over je bikini en trekt hem ook zo weer uit. Ideaal dus. Maxi-jurken zijn in allerlei kleuren en modellen verkrijgbaar en staan eigenlijk bij iedereen. Tijd om lekker te shoppen. 

Tassen om de hele dag mee op pad te kunnen zijn 

Grote strandtassen horen zeker bij de Ibiza-look. Vooral mooie tassen met fringes, kleuren en geometrische vormen scoren goed. Mooie effen tassen mogen ook. Zolang alles er maar in past voor een heerlijke stranddag. 

Reizen naar Ibiza – wanneer kunnen we weer? 

Het is nu natuurlijk een beetje lastig om te reizen in de Corona tijd. Ibiza hoort bij het Spaanse grondgebied en daar geldt nog steeds code Oranje. Dat betekent dat alleen strikt noodzakelijke reizen zijn toegestaan. Even lekker op vakantie gaan zit er helaas nog niet in. Er is nog geen deadline aan gegeven, maar de vooruitzichten zijn goed nu het vaccin bijna op de markt is. 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *